Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató
Az "ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY" jelzéssel ellátott termékeink is rendelhetőek, a megrendelést követően kb. 2 hét múlva tudjuk szállítani.


Termékek tulajdonságai:

Hő- és lángálló samottos masszából, kézi korongolással és döngöléssel készültek, 1.040 Celsius fokon égetett, ólommentes mázzal bevont, sütésre-főzésre
alkalmas edények.
A massza (cserép) hőtágulási együtthatója miatt a máz
hajszálrepedezett (háriszos).
Mivel az edények szabadkézzel készülnek, némi méretbeli különbség előfordulhat.

Használati tudnivalók:

Edényeink szabadtűzön (fa), kemencében, gáz- és villanytűzhely sütőjében, sparhelten, sütésre egyaránt használhatók.
Gáztűzhelyen való főzéskor az edény alá lángelosztót tenni KÖTELEZŐ! Arra figyeljen főzés közben, hogy a gázláng ne érjen túl a lángelosztón, ne érje közvetlenül az edény falát! Gáztűzhelyen való főzéskor kis lángon főzzünk, az is elegendő, mert a felmelegedett cserépedény adja át a hőt az ételnek, és folyamatosan forrásban tartja azt. Villanytűzhelyen, kerámia- és indukciós főzőlapon való használatát NEM javasoljuk! Egyes vásárlóink elektromos tűzhelyen, az edény alá vaslapot helyezve főznek edényeinkben, azonban az ilyen módon való használat közben bekövetkezett esetleges károkért felelősséget nem vállalunk!

A kerámia cserépedény nagyszerűsége abban rejlik, hogy - ugyan a cserép rossz hővezető, ezért időre van szükség az átmelegedésére - egyenletesen adja le a hőt, így  harmonikusabb ízvilágú fogások készülnek benne. A használat közben történő hőmérsékletváltozásokat (pl. forrásban lévő ételre hideg víz öntése, forró kemencéből hideg lapra kivétel) jól tűri.

A mosogatás nem igényel megkülönböztetett eljárást, ugyanúgy végezhető, mint bármilyen más edénynél.
Persze ne feledjük, a kerámia törékeny!
Mosogatás után szárítsa ki, az edény fedelét félrehúzva tárolja! Használat előtt mindig győződjön meg róla, hogy az edény száraz!

További információk: 
www.facebook.com/leglikeramia


Szállítási információk:

Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz csomagját (dobozonként kb. 1500 és 2500 Ft), amelyet a vételárral együtt kell fizetni.

Vásárolni utánvéttel és előreutalással lehetséges, további részletek a visszaigazoló e-mailben lesznek.

FONTOS! A termékekre vállalt garancia csak akkor érvényes, ha a csomagot az átvételt követően kibontja és megvizsgálja, megbizonyosodik annak sértetlenségéről. A termékeken esetlegesen észlelt sérülés/törés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, erre személyesen, bármelyik postafiókban lehetősége van. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. 
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!